Tävlingsbestämmelser
KM & HIO
Mariestads Golfklubbs Matchspel

Tävlingsprogram 2020

(med reservation för ändringar)

Datum Tävling Spelform/Sponsor Tävlingsledare
Sön 2 Aug Golfhäftet Throphy

Partävling, Grensome, poängbogey, 6 utslag per spelare.

Reducerat spelhandicap: Spelaren med lägst HCP reduceras till 60% och spelaren med högst HCP reduceras till 40%.

Högsta HCP som får tillgodoräknas är 36.

Tävlingen är öppen för alla födda 2002 eller tidigare, yngre spelare får spela tillsammans med förälder eller vårdnadshavare i laget.

Du får delta i hur många deltävlingar du vill och byta spelpartner hur ofta du vill, men lag som kvalificerar sig till finalen på Bro Hof skall vara samma personer som vann i deltävlingen.

Samtliga deltagare i tävlingen får en goodibag

Tävlingsavgiften är 150 kr för dig med Golfhäftet och 200 kr för övriga spelare. Tävlingsgreenfee 200 kr.

Vinnarparet i varje deltävling får spela final på The Stadium Course på Bro Hof Slott GC.

Vid 70 par eller fler i en deltävling kvalificerar sig två par till finalen på Bro Hof Slott GC.

Stort prisbord där minst 15% av deltagarna får pris.

Golfhäftet

Lör 15 Aug -

Sön 16 Aug

MdGK:s 3-MANNA LAGTÄVLING /  / KLUBBMÄSTERSKAP

Klubbmästerskapet är även i år uppdelat i två delar:
Klubbmästerskap- 36 hål, åldersklasser, scratch samt en
MdGK:s 3-manna Lagtävling- hcp, en klass, 18 hål på lördagen, singel där de två bästa nettoresultaten per hål räknas och där ni själva bestämmer vilka ni vill spela med.

Man deltar antingen i bara KM eller i både KM och Lagtävlingen eller bara i Lagtävlingen.
Ingen avgift för KM, Lagtävlingen 300krstartavg/lag.

Åldersklasser KM: D21, Dam, D30, D50, D60, H21, Herr, H30, H40, H50 och H60
Åldersklasserna spelas över 18 hål.

Rond 1 15/8: Start 09.00 Damer startar först, sen herrar, sen lagen.

Rond 2 16/8: KM FINAL Startordning enligt resultat lördagen, högsta score först. Start kl 09.00
Dom 15 bästa herrarna och 6 bästa damerna går vidare till söndagens spel.

Anmälan till KM görs på Min Golf senast 12 Augusti kl 12.00

Anmälan till MdGK:s Lagtävling görs till kansliet, 0501-47147.

Annica Hållerud-Forsmark

Linnea Persson

Mån 17 Aug KLUBBMÄSTERSKAP
H70/H75

KM H70 spelas måndagen den 17 Aug, 18 hål och måndagen den 24 Aug, 18 hål. 57ans tee, scratch, slagtävling (bollen måste hålas ut). Resultaten räknas samman.

KM H75 spelas måndagen den 17 Aug, 18 hål. 46ans tee, scratch, slagtävling (bollen måste hålas ut).

Föranmälan på Min Golf eller tel 0501-17383.

KM H70 och KM H75 spelas samtidigt med måndagsgolfen.

Lör 22 Aug Hedéns VPR / KM Äkta makar/Sambos Hedens Vandringspris: 18 hål foursome, handicap.
KM Äkta Makar/Sambo Mixed: (sambos skrivna på samma adress eller gifta särbos) 18 hål foursome, scratch.
Annica Hållerud-Forsmark
Sön 23 Aug Reklambolagets FLAGGTÄVLING Singeltävling / Flaggtävling som sponsras av Reklambolaget.
Man får antalet slag efter sin spel-hcp och sedan gäller det att komma så långt som möjligt innan man sätter ner sin flagga.
Tee-indelning: Damer 46, Herrar 57
Annica Hållerud-Forsmark /Benny Andersson
Sön 6 Sep ICA OXEN IRISH GREENSOME

Irish Greensome. Mixed och öppen klass. Sponsor: Ica Oxen