Greenfee
Golfpaket
Hotellpaket

Hotellpaket

Mariestads Golfklubb samarbetar med hotell inne i stan, ca 4 km från golfbanan.

Hotel Wictoria

Hotel Wictoria är ett hotell med arkitektur i italiensk villastil – beläget i lugnt läge, dock ändå centralt med 5 minuters promenad till Nya Torget och några minuters bilväg till golfbanan.
Tv, dusch, toalett, skrivbord och minibar finns på alla rum. Här finns en bistro och vår härliga trädgård med uteservering, kanske svalka dig med någon av våra spännande lokala ölsorter? Färdas du med el-bil har vi egna laddplatser. Varmt välkomna att boka golfpaket med oss!

Läs mer om våra golfpaket här.
Ni hittar oss på Drottninggatan 7
Tel 0501-13905
www.hotelwictoria.se

Hotell Aqva

Hotell Aqva, Litet, mysigt familjeägt hotell med 19 moderna rum. Tv, dusch och toalett på rummet. Gratis WiFi och parkeringsplatser finns runt hotellet. Vi bjuder Fikabuffé dygnet runt med kaffe/te, frukt och kakor. Centralt läge med restaurang, bar och uteservering. Gärna med lokal förankrad meny från Vänern. Kan förbeställas för grupper.
Goda viner från vårt samarbetshotells vingård i Italien. Endast några km till golfbanan.

Klicka här för mer information om golfpaketen!
Viktoriagatan 15
Tel 0501-19515
www.aqva.se

Vi nås dygnet runt!

För tredje gången på fyra år har Mariestads Golfklubb nått topp 10 utmärkelser från Golfhäftet Award och för 2021 i flera kategorier.

Det är dags att prisa och fira de mest omtyckta Golfhäftet-klubbarna från det gångna året! Under 2021 spelades det 80646 golfrundor, registrerade och utvärderade av Golfhäftet-användare från 201 anslutna Svenska klubbar.

Användarnas ratings är det som ligger till grund för nomineringarna för Golfhäftet Awards. Kriterier för att nomineras i Golfhäftet Awards är att man ska ha fått minst 49 röster i priskategorin och att snittbetyget ska vara minst 4.0 (av maximala 5.0).