Greenfee
Golfpaket
Hotellpaket

Hotellpaket

Mariestads Golfklubb samarbetar med hotellen inne i stan, ca 4 km från golfbanan.

Hotell Aqva

Hotell Aqva, Litet, mysigt familjeägt hotell med 19 moderna rum. Tv, dusch och toalett på rummet. Gratis WiFi och parkeringsplatser finns runt hotellet. Vi bjuder Fikabuffé dygnet runt med kaffe/te, frukt och kakor. Centralt läge med restaurang, bar och uteservering. Gärna med lokal förankrad meny från Vänern .Kan förbeställas för grupper. Goda viner från vårt samarbetshotells vingård i Italien.
Endast några km till golfbanan.

Klicka här för mer information om golfpaketen!
Viktoriagatan 15, tel 0501-19515 Vi nås dygnet runt! Välkommen att checka in på facebook! www.aqva.se

Hotel Wictoria

Hotel Wictoria är ett hotell med arkitektur i italiens villastil – beläget i lugnt läge, dock ändå centralt med 5 minuters promenad till Nya Torget och några minuters bilväg till golfbanan.
Tv, dusch, toalett, skrivbord och minibar finns på alla rum. Här finns en bistro och vår härliga trädgård med uteservering. Efter golfturen är du välkommen att ta igen dig med någon av våra spännande ölsorter från microbryggerier runt om i världen eller ett glas från våra importerade kvalitetsviner från vingården Castel de Paolis i Italien.

Läs mer om våra golfpaket här.
Ni hittar oss på Drottninggatan 7, tel 0501-13905 www.hotelwictoria.se Varmt välkomna till oss.

Stadshotellet Mariestad

Mitt på Nya Torget ligger nyrenoverade Mariestads Stadshotell. Här möter historia modernitet i en smakfull kombination. Det personliga lilla hotell som sätter guldkant på din tillvaro!

www.stadtmariestad.se

Hotell Vänerport

Hotell Vänerport ligger centralt i Mariestad i utkanten av Gamla Stan med utsikt över Vänern.

Centralt i staden vid Vänern och gästhamnen finns Hotell Vänerport. Ett gästvänligt och familjärt hotell med 30 smakfullt inredda rum och personlig service. Här finns enkelrum, dubbelrum samt även lägenheter med två sovrum och eget kök.
Hotellet har en generös matsal och en stor frukostbuffé. Bredbandsuppkoppling ingår till alla gäster. Parkering finns i anslutning till hotellet med eluttag till din bil.

Konferens
Hotell Vänerport har ett konferensrum med plats för 50 personer vid bordssittning. Det finns även tillgång till grupprum för ca 6-7 personer.

Hemsida: hotelvanerport.se

Gummerstadsvägen 45
54294 Mariestad

Reception & kansli har öppet:
Vardagar: Tisdag 09-15,
Torsdag 09-15