Greenfee

Ordinarie greener Vintergreener
Senior 650 kr 100 kr
Junior 250 kr 100 kr

Alla rabatthäften & kort gäller endast på ordinarie greenfee 18 hål.

9-håls Greenfee (Inga rabattkort gäller)
Senior: 335 kr.
Junior: 120 kr.

Ett extra varv samma dag: 225 kr.

Vi har SWISH: nr 123 371 59 68

Frikort

Spel på diverse frikort från bl.a. GAF, SGA, PGA eller introduktionskort från golfförbund medger fritt spel vid högst ett tillfälle per år och klubb.
Kontakta aktuell klubb minst en dag innan för att säkerställa din ankomst, i annat fall kan spel på frikort nekas.
Kortet är personligt och gäller inte vid tävling.

Vi tillhör Västergötlands Golfförbund och har Greenfeesamarbete för juniorer:

För juniorer som är fullbetalande juniormedlem gäller följande:
- Fritt spel med följande begränsningar
- Endast spel 3 ggr per klubb
- Fyller högst 18 under året
- Har handicap 54 eller lägre ( Klubben avgör självständigt eventuella handicapbegränsningar och ansvarar för tillkännagivandet )

Som gäst till medlem får Du rabatt!

Medlem i Mariestads GK som tar med gästspelare får lämna rabatt enligt följande:
100 kr rabatt på greenfee, 50 kr 9 håls greenfee (Juniorer 50 kr rabatt på greenfee, 25 kr 9 håls greenfee)
1 gäst/medlem. Medlemmen signerar rabatten i greenfeeboken. Rabatten kan inte kombineras med ev. andra rabatter (man får välja bästa pris)

Årsgreenfeesamarbete med Billingens GK:

Fullvärdiga medlemmar i dessa klubbar har möjlighet att betala en årsgreenfee på 1200 kr och då spelar man obegränsat hela året.

Greenfeesamarbete med Lidköpings GK, Herrljunga GK, Lundsbrunn GK, Hökensås GK och Töreboda GK

Fullvärdiga medlemmar erbjuds spel på varandras banor för 325:-/spelare alla dagar under säsongen 2023.
Överenskommelsen gäller för Seniorer som betalt fullvärdigt medlemskap under säsongen 2023.
Mellan Töreboda GK och Mariestads GK gäller även överenskommelsen för distansmedlemmar i resp. klubb.

Greenfeesamarbete med Falköpings GK och Läckö GK

Fullvärdiga medlemmar erbjuds spel på varandras banor för 325:- på vardagar och 350:- helgdagar.

Greenfeesamarbete med Ribbingsfors GK

Fullvärdiga medlemmar i Mariestads GK spelar för 200 kr på Ribbingsfors GK.
Fullvärdiga medlemmar i Ribbingsfors GK spelar för 250 kr på Mariestads GK.

Greenfeesamarbete Skövde GK

Fullvärdiga medlemmar i Mariestads GK erbjuds spel på Skövde GK på vardagar för 490 kr.
Fullvärdiga medlemmar i Skövde GK erbjuds spel på Mariestads GK på vardagar för 390 kr.

Golfa runt Vänern & Golfhäftet

Vi erbjuder spel med Golfa runt Vänern och Golfhäftet, ej Golfhäftet Plus.

För tredje gången på fyra år har Mariestads Golfklubb nått topp 10 utmärkelser från Golfhäftet Award och för 2021 i flera kategorier.

Det är dags att prisa och fira de mest omtyckta Golfhäftet-klubbarna från det gångna året! Under 2021 spelades det 80646 golfrundor, registrerade och utvärderade av Golfhäftet-användare från 201 anslutna Svenska klubbar.

Användarnas ratings är det som ligger till grund för nomineringarna för Golfhäftet Awards. Kriterier för att nomineras i Golfhäftet Awards är att man ska ha fått minst 49 röster i priskategorin och att snittbetyget ska vara minst 4.0 (av maximala 5.0).