Greenfee

Vardag Helg
Senior 500 kr 500 kr
Junior 175 kr 200 kr

Alla rabatt- häften & kort gäller endast på ordinarie greenfee 18 hål.

9-håls Greenfee(Inga rabattkort gäller)
Senior: 260 kr helg/högsäsong och 200 kr vardagar.
Junior: 100 kr helg/högsäsong och 80 kr vardagar.

Vi har SWISH: nr 123 371 59 68

Frikort

Spel på diverse frikort från bl.a. GAF, SGA, PGA eller introduktionskort från golfförbund medger fritt spel vid högst ett tillfälle per år och klubb.
Kontakta aktuell klubb minst en dag innan för att säkerställa din ankomst, i annat fall kan spel på frikort nekas.
Kortet är personligt och gäller inte vid tävling.

Vi tillhör Västergötlands Golfförbund och har Greenfeesamarbete för juniorer:

För juniorer som är fullbetalande juniormedlem gäller följande:
- Fritt spel med följande begränsningar
- Endast spel 3 ggr per klubb
- Fyller högst 18 under året
- Har handicap 54 eller lägre ( Klubben avgör självständigt eventuella handicapbegränsningar och ansvarar för tillkännagivandet )

Som gäst till medlem får Du rabatt!

Medlem i Mariestads GK som tar med gästspelare får lämna rabatt enligt följande:
100 kr rabatt på greenfee, 50 kr 9 håls greenfee (Juniorer 50 kr rabatt på greenfee, 25 kr 9 håls greenfee)
1 gäst/medlem. Medlemmen signerar rabatten i greenfeeboken. Rabatten kan inte kombineras med ev. andra rabatter (man får välja bästa pris)

Årsgreenfeesamarbete med Billingens GK:

Fullvärdiga medlemmar i dessa klubbar har möjlighet att betala en årsgreenfee på 900 kr och då spelar man obegränsat hela året.

Greenfeesamarbete med Brevikens GK, Falköpings GK, Lidköpings Gk, Hökensås GK, Lundsbrunn GK, Läckö GK, Herrljunga GK samt Töreboda GK.

Fullvärdiga medlemmar erbjuds spel på varandras banor för 275:-/spelare alla dagar under säsongen 2020.
Överenskommelsen gäller för Seniorer som betalt fullvärdigt medlemskap under säsongen 2020.
Mellan Töreboda GK och Mariestads GK gäller även överenskommelsen för distansmedlemmar i resp. klubb.
För vardagsmedlemmar gäller 275 kr på vardagar.

Greenfeesamarbete med Ribbingsfors GK:

Fullvärdiga medlemmar i Mariestads GK spelar för 200 kr på Ribbingsfors GK.
Fullvärdiga medlemmar i Ribbingsfors GK spelar för 250 kr på Mariestads GK.

Greenfeesamarbete Skövde GK

Fullvärdiga medlemmar i Mariestads GK erbjuds spel på Skövde GK på vardagar för 650 kr minus 30 % = 450 kr.
Fullvärdiga medlemmar i Skövde GK erbjuds spel på Mariestads GK på vardagar för 350 kr.

Golfa runt Vänern & Golfhäftet

Vi erbjuder spel med Golfa runt Vänern och Golfhäftet, ej Golfhäftet Plus.