Årsavgifter

Veckoresultat
Sammanställning

Tisdagsgolf  2019

Tävlingen är till för damer/tjejer över 18 år med officiellt handikapp.
Du kan välja att spela 9 eller 18 hål.

Tisdagsgolfen börjar den 2 april och vi spelar maxantal slag 5 (slaggolf).
Vid ett tillfälle spelar vi från tee 36 (2019 den 7 maj)
Vid ett tillfälle spelar vi från tee 51 (2019 den 9 juli)

Det finns tider låsta för tisdagsgolfarna varje tisdag mellan 09.00 och 09.40 med samling 08.30 för lottning.
Detta med undantag för tisdag den 18 juni då vi har tider mellan 08.40 och 09.20, denna dag samling kl 08.00.
Har man seriespel på tisdagen, så kan man spela tisdagsgolf på måndag samma vecka.
Du som inte spelar på förmiddagen bokar en tid som passar Er.

Tisdagsgolfens avgift, 40kr, betalas innan du går ut på banan.

Klassindelningen är flytande. Vid varje deltävling delas deltagarna in i två lika stora klasser efter hcp.

Scorekortet lämnas till kansliet när du spelat klart. Är kansliet stängt, läggs kortet i greenfee-brevlådan på dörren till receptionen. Skriv ditt golf-id på scorekortet.
Tisdagsgolfen räknas som en vanlig tävling och registreras i GIT av kanslipersonalen då även hcp-förändring görs. Du ska alltså INTE registrera resultatet själv.
Resultaten hittar du på GIT och på hemsidan.

Syftet med tisdagsgolfen är att vi damer ska spela golf tillsammans, men om det undantagsvis inte skulle fungera så är det möjligt med en manlig markör.

Birdieträdet i damrummet

När du under tisdagsgolfen gör en birdie eller eagle, fyll i datum och namn på de fåglar som finns i damernas omklädningsrum och häng upp i trädet vid aktuellt hål.

Golfhjärtat

Tävlingen ”Golfdamen” startade redan 1994. Statyetten lottades ut vid prisutdelningen 2016 och vanns av Carina Löfström.
Det nya vandringspriset består av ett hjärta i glas.
Vi spelar slaggolf 18 hål och tävlingen genomförs en tisdag under säsongen (2019 den 20 augusti), samtidigt med ordinarie tisdagsgolf. Se spelschemat.
Alla damer som spelar tisdagsgolf denna dag är automatiskt med och tävlar om ”Golfhjärtat.”.

Running Eclectic 2019

Eclectic betyder ”att välja”.
Du ska välja ut ditt bästa resultat för varje hål och skriva in det i pärmen i damernas omklädningsrum.
Du har själv ansvar för att dina resultat blir inskrivna och att din markör signerar.
Du får registrera resultat från alla tisdagstävlingar, förutom då vi spelar från tee 36 och tee 51.
Du får även registrera klubbens singeltävlingar.
Sista dagen för Eclectic-registrering är den 15 september, därefter sammanställs resultatet, och vinnaren presenteras på avslutningsfest den 24 september.
Kostnaden för att tävla i Eclectic är 100 kr och betalas i kansliet. Kvittot häftas fast på din anmälan i pärmen.

Avslutningsfest

Avslutningsfest är planerat till den 24 september.
Nyhet för 2019:
Du som deltar 12 ggr eller fler i tisdagsgolfen, bjuds på maten denna kväll, värde ca 150 kr.

Välkommen till årets säsong!

Elisabeth Blom, Lena Nygren, Ewa Smedberg

Gummerstadsvägen 45
54294 Mariestad

Reception & kansli har öppet:
Vardagar 8-17
Helgdagar 8-14