Årsavgifter

Veckoresultat
Sammanställning

Tisdagsgolf  2020

Tävlingen är till för damer/tjejer över 18 år med officiellt handikapp.
Du kan välja att spela 18 eller 9 hål (hål 1-9).

Tisdagsgolfen börjar den 31 mars (om vädret tillåter) och vi spelar maxantal slag 5 (slaggolf).
Vid ett tillfälle spelar vi från tee 36 (2020 den 5 maj)
Vid ett tillfälle spelar vi från tee 51 (2020 den 18 augusti)

Det finns tider låsta för tisdagsgolfarna varje tisdag mellan 09.00 och 09.40 med samling 08.30 för lottning.
Har man seriespel på tisdagen, så kan man spela tisdagsgolf på måndag samma vecka.
Du som inte spelar på förmiddagen bokar en tid som passar Er.

Tisdagsgolfens avgift, 40kr, betalas innan du går ut på banan.

I år spelar alla damer i en klass.

Scorekortet, som skall vara korrekt ifyllt och signerat, lämnas till kansliet när du spelat klart. Är kansliet stängt, läggs kortet i greenfee-brevlådan på dörren till receptionen.

Tisdagsgolfen räknas som en vanlig tävling och registreras i GIT av kanslipersonalen då även hcp-förändring görs. Du ska alltså INTE registrera resultatet själv.
Resultaten hittar du på GIT och på hemsidan.

Syftet med tisdagsgolfen är att vi damer ska spela golf tillsammans, men om det undantagsvis inte skulle fungera så är det möjligt med en manlig markör.

Birdieträdet i damrummet

När du under tisdagsgolfen gör en birdie eller eagle, fyll i datum och namn på de fåglar som finns i damernas omklädningsrum och häng upp i trädet vid aktuellt hål.

Golfhjärtat

Vandringspriset Golfhjärtat består av ett hjärta i glas.
Vi spelar slaggolf 18 hål och tävlingen genomförs en tisdag under säsongen (2020 den 25 augusti), samtidigt med ordinarie tisdagsgolf. Se spelschemat.
Alla damer som spelar tisdagsgolf denna dag är automatiskt med och tävlar om ”Golfhjärtat.”

Running Eclectic 2020

Passa på att vara med – i år deltar alla utan kostnad!
Vi hoppas att fler provar på att vara med och ta fram sitt bästa resultat över säsongen!

Eclectic betyder ”att välja”. Du ska välja ut ditt bästa resultat för varje hål och skriva in det i pärmen i damernas omklädningsrum.

Du kan ändra resultatet på varje hål så ofta du vill (och kan).
Du har själv ansvar för att dina resultat blir inskrivna och att din markör signerar.

Du får registrera resultat från alla tisdagstävlingar, förutom då vi spelar från tee 36 och tee 51. Du får även registrera klubbens singeltävlingar.
Sista dagen för Eclectic-registrering är den 20 september, därefter sammanställs resultatet, och vinnaren presenteras på avslutningsfest den 29 september.
Hoppas du provar på att delta i Eclectic och skriver in din samlade bästa score under säsongen!

Avslutningsfest (länk till inbjudan

Avslutningsfest är planerat till den 29 september.
Du som deltar 14 ggr eller fler i tisdagsgolfen, bjuds på maten denna kväll.

Välkommen till årets säsong!

Elisabeth Blom, Lena Nygren, Ewa Smedberg

Köp Golfhäftet hos oss!