Greenfee
Golfpaket
Hotellpaket

Pay-and-Play

På måndagar finns det möjlighet för dig som inte spelar golf eller är medlem i någon klubb att prova på golf på Mariestads GK - PAY – AND – PLAY .

Du måste spela med någon som är minst 18 år, har 54 i hcp eller lägre och är aktiv medlem i någon golfklubb.

Avgift 9 hål:
Senior 180 kr
Junior 90 kr

Pay and Play erbjuder vi på måndagar.

Boka tid på tel 0501-471 47 max 30 dagar innan spel. Avgiften betalas i receptionen eller via swish om kansliet är stängt.

Medlem! Ta chansen att ta med dina Vänner, Arbetskamrater, Sambo, Make/Maka mm som är nyfikna och visa dem tjusningen med golf!

För tredje gången på fyra år har Mariestads Golfklubb nått topp 10 utmärkelser från Golfhäftet Award och för 2021 i flera kategorier.

Det är dags att prisa och fira de mest omtyckta Golfhäftet-klubbarna från det gångna året! Under 2021 spelades det 80646 golfrundor, registrerade och utvärderade av Golfhäftet-användare från 201 anslutna Svenska klubbar.

Användarnas ratings är det som ligger till grund för nomineringarna för Golfhäftet Awards. Kriterier för att nomineras i Golfhäftet Awards är att man ska ha fått minst 49 röster i priskategorin och att snittbetyget ska vara minst 4.0 (av maximala 5.0).