Greenfee
Golfpaket
Hotellpaket

Ställplatser

Vid golfbanan finns två olika uppställningsområden med elanslutning för husbilar och husvagnar.
Vid banan Greenside med toaletter och latrintömning samt Seaside
vid Vänerns strand. På Seaside är platserna 9-17 riktade ut mot Vänern och platserna
1-8 riktade mot klubbhuset. Maxlängd för husbil på seaside är 9 meter.

Dusch och toalett finns i klubbhuset dygnet runt.
På gångavstånd finns en av Mariestads härliga badstränder, Sandviken.

Förboka din plats här i bokningsformuläret och anmäl din ankomst i receptionen.
Swisha gärna betalningen till 123 371 59 68

Avgift: 200 kr / natt, icke golfare 300 kr / natt.

Incheckning klockan 15.00 ankomstdag.
Utcheckning senast klockan 14.00 avresedag.

Ställplatserbjudande

Bor man på våra ställplatser och vill spela ytterligare en runda påföljande dag hos oss så betalar
ni endast 350:- dag två (per vuxen), oavsett vilken avgift som betalades dag ett.

För tredje gången på fyra år har Mariestads Golfklubb nått topp 10 utmärkelser från Golfhäftet Award och för 2021 i flera kategorier.

Det är dags att prisa och fira de mest omtyckta Golfhäftet-klubbarna från det gångna året! Under 2021 spelades det 80646 golfrundor, registrerade och utvärderade av Golfhäftet-användare från 201 anslutna Svenska klubbar.

Användarnas ratings är det som ligger till grund för nomineringarna för Golfhäftet Awards. Kriterier för att nomineras i Golfhäftet Awards är att man ska ha fått minst 49 röster i priskategorin och att snittbetyget ska vara minst 4.0 (av maximala 5.0).