Kommittéer
Valberedning
Greenfeeavtal

Greenfeeavtal

Vi tillhör Västergötlands Golfförbund och har Greenfeesamarbete för juniorer:

För juniorer som är fullbetalande juniormedlem gäller följande:
- Fritt spel med följande begränsningar
- Endast spel 3 ggr per klubb
- Fyller högst 18 under året
- Har handicap 54 eller lägre ( Klubben avgör självständigt eventuella handicapbegränsningar och ansvarar för tillkännagivandet )

Som gäst till medlem får Du rabatt!

Medlem i Mariestads GK som tar med gästspelare får lämna rabatt enligt följande:
100 kr rabatt på greenfee/50 kr 9 håls greenfee (Juniorer 50 kr rabatt på greenfee/25 kr 9 håls greenfee)
1 gäst/medlem. Samma bokningsnummer som medlemmen gäller. Rabatten kan inte kombineras med ev. andra rabatter (man får välja bästa pris)

Årsgreenfeesamarbete med Billingens GK:

Fullvärdiga medlemmar i dessa klubbar har möjlighet att betala en årsgreenfee på 1100 kr och då spelar man obegränsat hela året.

Greenfeesamarbete med Lidköpings GK, Lundsbrunn GK, Läckö GK, Herrljunga GK, Hökensås GK och Töreboda GK.

Fullvärdiga medlemmar erbjuds spel på varandras banor för 325:-/spelare alla dagar under säsongen 2022.
Överenskommelsen gäller för Seniorer som betalt fullvärdigt medlemskap under säsongen 2022.
Mellan Töreboda GK och Mariestads GK gäller även överenskommelsen för distansmedlemmar i resp. klubb.

Greenfeesamarbete med Falköpings GK:

Fullvärdiga medlemmar erbjuds spel på varandras banor för 300:- på vardagar och 325:- helgdagar.

Greenfeesamarbete med Ribbingsfors GK:

Fullvärdiga medlemmar i Mariestads GK spelar för 200 kr på Ribbingsfors GK.
Fullvärdiga medlemmar i Ribbingsfors GK spelar för 250 kr på Mariestads GK.

Greenfeesamarbete Skövde GK

Fullvärdiga medlemmar i Mariestads GK erbjuds spel på Skövde GK på vardagar för 475 kr.
Fullvärdiga medlemmar i Skövde GK erbjuds spel på Mariestads GK på vardagar för 375 kr.

För tredje gången på fyra år har Mariestads Golfklubb nått topp 10 utmärkelser från Golfhäftet Award och för 2021 i flera kategorier.

Det är dags att prisa och fira de mest omtyckta Golfhäftet-klubbarna från det gångna året! Under 2021 spelades det 80646 golfrundor, registrerade och utvärderade av Golfhäftet-användare från 201 anslutna Svenska klubbar.

Användarnas ratings är det som ligger till grund för nomineringarna för Golfhäftet Awards. Kriterier för att nomineras i Golfhäftet Awards är att man ska ha fått minst 49 röster i priskategorin och att snittbetyget ska vara minst 4.0 (av maximala 5.0).