Kommittéer
Valberedning
Greenfeeavtal

Greenfeeavtal

Vi tillhör Västergötlands Golfförbund och har Greenfeesamarbete för juniorer:

För juniorer som är fullbetalande juniormedlem gäller följande:
- Fritt spel med följande begränsningar
- Endast spel 3 ggr per klubb
- Fyller högst 21 under året
- Har handicap 36 eller lägre ( Klubben avgör självständigt eventuella handicapbegränsningar och ansvarar för tillkännagivandet )

Som gäst till medlem får Du rabatt!

Medlem i Mariestads GK som tar med gästspelare får lämna rabatt enligt följande:
100 kr rabatt på greenfee/50 kr 9 håls greenfee (Juniorer 50 kr rabatt på greenfee/25 kr 9 håls greenfee)
1 gäst/medlem. Medlemmen signerar rabatten i greenfeeboken. Rabatten kan inte kombineras med ev. andra rabatter (man får välja bästa pris)

Årsgreenfeesamarbete med Billingens GK:

Fullvärdiga medlemmar i dessa klubbar har möjlighet att betala en årsgreenfee på 900 kr och då spelar man obegränsat hela året. Annars gäller västgötagreenfeen.

Greenfeesamarbete med Brevikens GK, Falköpings GK, Hökensås GK, Lidköpings GK, Lundsbrunn GK, Läckö GK samt Töreboda GK.

Fullvärdiga medlemmar erbjuds spel på varandras banor för 250:-/spelare alla dagar under säsongen 2019.
Överenskommelsen gäller för Seniorer som betalt fullvärdigt medlemskap under säsongen 2019.
Mellan Töreboda GK och Mariestads GK gäller även överenskommelsen för distansmedlemmar i resp. klubb.
För vardagsmedlemmar gäller 250 kr på vardagar.

Greenfeesamarbete med Ribbingsfors GK:

Fullvärdiga medlemmar i Mariestads GK spelar för 200 kr på Ribbingsfors GK.
Fullvärdiga medlemmar i Ribbingsfors GK spelar för 250 kr på Mariestads GK.

Greenfeesamarbete Skövde GK

Fullvärdiga medlemmar i Mariestads GK erbjuds spel på Skövde GK på vardagar för 650 kr minus 30 % = 450 kr.
Fullvärdiga medlemmar i Skövde GK erbjuds spel på Mariestads GK på vardagar för 250 kr.

Gummerstadsvägen 45
54294 Mariestad

Reception & kansli har öppet:
Vardagar 8-17
Helgdagar 8-14