Årsavgifter
Old ladies
Herrgolf

Spelschema 2022

OLD LADIES 2022 (2022-02-26)

OL= Damer som fyllt eller under året skall fylla 60 år

Verksamhetsmål: Bereda OL tillfälle till social och kamratlig samvaro samt att ge möjlighet att spela på andra banor.

Spelform: Slaggolf. A-klass – 25,5 och B-klass 25,6 – 54.

Klasstillhörighet vid första speltillfälle gäller hela året oavsett om förändring av handicap sker. Spelare skall ha spelat minst tre
handicapregistrerade rundor de senaste 12 månaderna

Av de elva ronder, som ingår i tävlingen räknas endast de åtta bästa vid den slutliga sammanräkningen.
Den tolfte ronden på Brevikens GK spelas som en extra tävling.
Därefter sker PRISUTDELNING FÖR ÅRETS OL MED GEMENSAM LUNCH (lunchen har ingen subvention).

Damer fyllda 70 år och äldre kan välja att starta på orange tee/motsvarande. Alla damer i OL-klubbarna är välkomna att spela,
även om man
bara kan deltaga vid enstaka tillfällen.

Poängberäkning: Vinst ger 16 poäng, 2:a plats 15 poäng, 3;e 14 poäng osv. Placering på 16:e plats och övriga får en poäng.

Resultat: Brevikens GK ansvarar för sammanställningen av det ackumulerade resultatet och arrangerar avslutningstävlingen.

Resultat från varje rond tas ut via dator av Brevikens GK. Vinnaren i respektive klass får 1 greenfeebiljett.

Anmälan: Anmälan i www.golf.se senast kl. 12.00 måndagen i tävlingsveckan.

Spelare är skyldig att i god tid meddela om klassindelningen påverkats sedan första tävlingen!

Avslutningstävlingen spelas på aktuellt handicap.

Vid förhinder måste spelare anmäla detta i god tid före start.

Startlista: Spelarna lottas klubbvis. Dock ej i samma boll. Publiceras senast tisdagen kl. 16.00 i tävlingsveckan.

Starttid: Första start kl. 09.00. Vid shutgun kl. 09.30.

Tävlingsregler: Sv. Golfförbundets. Överträdelse beivras.

Startavgift: Greenfee 170:- och startavgift 30:- skall gälla på alla klubbar.

SGF kort, VGF kort eller andra frikort samt lokala avtal gäller inte. Ej heller greenfeebiljetter.

Välkomna

För tredje gången på fyra år har Mariestads Golfklubb nått topp 10 utmärkelser från Golfhäftet Award och för 2021 i flera kategorier.

Det är dags att prisa och fira de mest omtyckta Golfhäftet-klubbarna från det gångna året! Under 2021 spelades det 80646 golfrundor, registrerade och utvärderade av Golfhäftet-användare från 201 anslutna Svenska klubbar.

Användarnas ratings är det som ligger till grund för nomineringarna för Golfhäftet Awards. Kriterier för att nomineras i Golfhäftet Awards är att man ska ha fått minst 49 röster i priskategorin och att snittbetyget ska vara minst 4.0 (av maximala 5.0).