Slope
Vinterspel

Tillfälliga Lokala Regler

1. Nysådda områden

Nysådda områden på hål 13 markerade med blå-gröna pinne är en spelförbudszon som ska behandlas som mark under arbete.
Lättnad utan plikt för störande inverkan av spelförbudszonen måste tas enligt regel 16.1f.

2. Djupa traktorspår

Djupa traktorspår och uppkörda områden av banpersonalen
på hål 3, 13 och 15 är Mark under arbete

För tredje gången på fyra år har Mariestads Golfklubb nått topp 10 utmärkelser från Golfhäftet Award och för 2021 i flera kategorier.

Det är dags att prisa och fira de mest omtyckta Golfhäftet-klubbarna från det gångna året! Under 2021 spelades det 80646 golfrundor, registrerade och utvärderade av Golfhäftet-användare från 201 anslutna Svenska klubbar.

Användarnas ratings är det som ligger till grund för nomineringarna för Golfhäftet Awards. Kriterier för att nomineras i Golfhäftet Awards är att man ska ha fått minst 49 röster i priskategorin och att snittbetyget ska vara minst 4.0 (av maximala 5.0).