Till minne av Hans Jörgen Andersson

2022-03-26

Vi har nåtts av den tråkiga nyheten att Mariestad Golfklubbs tidigare ordförande Hans Jörgen Andersson hastigt lämnat oss. Hans Jörgen var medlem i vår klubb under en lång tid samt var dessutom ordförande under 1994 till 1997. Under hans tid som ordförande bidrog han till att säkerställa klubbens framtid genom förberedande av markköpet för banan av Assi Domän som slutfördes 1999.

De flesta som fått den äran att bekanta sig med honom kan intyga hans fina personlighet och korrekta uppträdande som även satte sin prägel på arbetet som ordförande. Saknaden kommer att bli stor i klubben och våra tankar går till hans närmaste.

Mariestads GK

Arkivet.

För tredje gången på fyra år har Mariestads Golfklubb nått topp 10 utmärkelser från Golfhäftet Award och för 2021 i flera kategorier.

Det är dags att prisa och fira de mest omtyckta Golfhäftet-klubbarna från det gångna året! Under 2021 spelades det 80646 golfrundor, registrerade och utvärderade av Golfhäftet-användare från 201 anslutna Svenska klubbar.

Användarnas ratings är det som ligger till grund för nomineringarna för Golfhäftet Awards. Kriterier för att nomineras i Golfhäftet Awards är att man ska ha fått minst 49 röster i priskategorin och att snittbetyget ska vara minst 4.0 (av maximala 5.0).