Information från kansliet

2022-01-03

Vi kommer under januari byta kassasystem i kansliet. Detta innebär att vi under en period

kommer ha kansliet stängt. Vi räknar med att vara igång igen om två till tre veckor.

Medlemsfaktureringen är i full gång, betala gärna till vårat bankgiro. Skulle man vilja betala fakturan över disk,

så går detta att göra under slutet av månaden. Behöver ni komma i kontakt med oss så finns vi på

mail och telefon 9-15 på vardagar under denna perioden.

Arkivet.

För tredje gången på fyra år har Mariestads Golfklubb nått topp 10 utmärkelser från Golfhäftet Award och för 2021 i flera kategorier.

Det är dags att prisa och fira de mest omtyckta Golfhäftet-klubbarna från det gångna året! Under 2021 spelades det 80646 golfrundor, registrerade och utvärderade av Golfhäftet-användare från 201 anslutna Svenska klubbar.

Användarnas ratings är det som ligger till grund för nomineringarna för Golfhäftet Awards. Kriterier för att nomineras i Golfhäftet Awards är att man ska ha fått minst 49 röster i priskategorin och att snittbetyget ska vara minst 4.0 (av maximala 5.0).