FROST

2021-10-17

Nu har frosten kommit till banan, och vid frost är det förbjudet att beträda en grönyta.

När det är starttider bokade vid frost kommer spelare att flyttas ihop och flyttas fram till en ny tid.

Ett mejl skickas ut från kansliet när detta sker. Tänk på att informationen skickas ut när kansliet öppnar vid kl 8 på morgonen.

Har man en tidig starttid får man vara beredd på väntetid innan frosten har släppt.

Tack för er förståelse!

Arkivet.

För tredje gången på fyra år har Mariestads Golfklubb nått topp 10 utmärkelser från Golfhäftet Award och för 2021 i flera kategorier.

Det är dags att prisa och fira de mest omtyckta Golfhäftet-klubbarna från det gångna året! Under 2021 spelades det 80646 golfrundor, registrerade och utvärderade av Golfhäftet-användare från 201 anslutna Svenska klubbar.

Användarnas ratings är det som ligger till grund för nomineringarna för Golfhäftet Awards. Kriterier för att nomineras i Golfhäftet Awards är att man ska ha fått minst 49 röster i priskategorin och att snittbetyget ska vara minst 4.0 (av maximala 5.0).